Η Starwood Hellas Ltd ιδρύθηκε το 2008 από τον Τιμολέοντα Μαραγκιδη και τον Λουκά Παπαγεωργίου.

Ο Λουκάς Παπαγεωργίου ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, είναι στον χώρο της ξυλείας περίπου 30 χρόνια. Με εμπειρία εργαζόμενος σε μεγάλες εταιρείες του χώρου και με πολυετή προϋπηρεσία στην Stora Enso, άνω των 15 ετών.

Η Starwood Hellas Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων της Stora Enso στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αλβανία.

Η Stora Enso είναι ηγέτης στον τομέα της ξυλείας στην Ευρώπη αλλά και τον κόσμο. Με εργοστάσια σε 11 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και γενικότερα στην Ευρώπη. Η ετήσια παραγωγή είναι περίπου 5,8 εκατομμύρια κυβικά ξυλείας Ελάτης και Πεύκης, εκ των οποίων περίπου 3 εκατομμύρια κυβικά είναι περαιτέρω επεξεργασίας. Διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες οιασδήποτε αγοράς.

Kαντε κλίκ εδώ για περισσότερες πληροφορίες για τη Stora Enso

Με γνώμονα την πιο εμπεριστατωμένη εξυπηρέτηση των πελατών-συνεργατών μας, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να θέτουμε νέα στάνταρτ. Έτσι λοιπόν δεν αρκούμεθα στην ήδη επιτυχημένη συνεργασία μας με την Stora Enso, αλλά προσπαθούμε να δημιουργήσουμε νέες συνεργασίες που θα συμπληρώνουν το εύρος των προϊόντων προς τους πελάτες-συνεργάτες μας.

Σε αυτό το πνεύμα λοιπόν, ξεκινήσαμε την συνεργασία μας με τις εταιρείες Palmako AS και Ha-sa Oy, προσφέροντας στους πελάτες-συνεργάτες μας επίσης εξαιρετικά προϊόντα όπως σύνθετη επικολλητή ξυλεία (Glue Lam Beams), καθιστώντας την εταιρεία μας μια ολοκληρωμένη λύση για όλες της σύγχρονες ανάγκες στον τομέα της ξυλείας. Και βέβαια δεν αρκούμεθα εδώ. Οι προσπάθειες μας επεκτείνονται και προς άλλους τομείς της ξυλείας που ακόμη δεν έχουμε παρουσία.

Κλείνοντας λοιπόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες-συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη προς την εταιρεία μας και να καλωσορίσουμε νέους πελάτες-συνεργάτες, που με την δική τους εμπειρία θα βοηθήσουν, ώστε με την επιμονή και τη σκληρή δουλειά  από μέρους μας να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις δύσκολές απαιτήσεις του τομέα μας.